Плюси та Мінуси платформи Blogger в 2023 році


Зібрав плюси і мінуси блог-платформи Blogger. Які є проблеми, ліміти та які є плюси у використанні Blogger для ведення сайту.

Користуючись Blogger почав замічати не тільки його плюси, а і мінуси, тому вирішив завести два списки з плюсами та мінусами платформи Blogger. Сподіваюсь іншим ця інформація приходиться при виборі платформи для ведення сайту чи блогу.


✅ Плюси

  • Безплатний хостинг
    Надійний хостинг від Google, до якого у мене більше довіри ніж до інших подібних платформ.
  • Витримує будь-яке навантаження
    Вам не потрібно турбуватись про навантаження на сайт, Google все за вас порішає.
  • Інтерфейс адмінки
    Простий та зручний інтерфейс адмінпанелі в якій розбереться кожний початківець.

❌ Мінуси

  • Мітки, рубрики
    Blogger немає повноцінних рубрик, їх роль виконують мітки, яким неможливо задати свій заголовок і опис. Що їх робить взагалі не придатними для SEO.
  • Малий вибір тем (дизайнів)
    Нових тем дуже давно не додавались в Blogger, а ті що є вони застаріли, важкі в кастомізації та майже не оптимізовані для SEO. Єдиний вихід це установка тем від сторонніх розробників, цей блог є прикладом.
  • Редактор створює багато мусора в коді статей
    Може це тільки у мене є на цьому пунктик, але мені не подобається, що редактор створює багато мусорного HTML кода в статті. Кучу пустих <p> <div> та інших тегів. Єдиний варіант з цим боротись це чистити код статті через спеціальний онлайн редактор HTML кода - editorhtmlonline.com

Пишіть свої думки про платформу в коментарях. Розкажіть про переваги та недоліки, які ви виявили. Крім того, буду вдячний за ваші рекомендації щодо можливих шляхів вирішення виявлених мною недоліків Blogger.com.

Дописати коментар

Нові Старіші